jueves, 4 de marzo de 2010

Avui en jugat el primer partit, contra les tot poderoses Canaries, un partit que a priori s´havia de perdre a la carrera, pero les nostres nines han estat a punt de donar la campanada, per que gairebe tot el partit ha ficat la por a les Canaries, les han jugat de tu a tu, plantan cara en tot moment.
Ha começat el partit guanyant les nostres per un parcial de 26 a 24, en el segon hem disposat d´un parcial de 7 a 0 a nostro favor, de 9 a1, de 17 a 11, però els set acaben a 25 i hem perdut per un 25 a 21, el tercer começava amb un empat a un, i han estat les nostres que l´han guanyat per un 23 a 25.
El public canari que es molt cridaner i renover, han animat les seves nines i han guanyat el quart per 25 a 11. El tie-Break estava servit, però les nostres nines acabavent les forçes i han perdut per 15 a 9.
L´anilisi que poden fer d´aquest partrit es que, si bé sabiem que era molt dificil guanyar, es un partit que podiem perdre sense perillar les nostres ambicions, que ha servit per estudiar aquest rival, en una hipotetique final entre elles i noltros.
Per tant he de dir que es, malgrat perdre, un excelent debut.