viernes, 5 de marzo de 2010

Ahir va esser un dia de patiment i nirvis, es demati jugaven contra el Algar, es partit mes important per noltros, perque una segona derrota, mos valdria dir adeu a les nostres aspiracions.
Es partit es va guanyar per un 3-1 i amb uns parcials de 25-15,20-25,26-24,25-18.Això era la primera victoria de ses nostres nines. El capvespre juagavem contra el Sant Cugat, un equip que no havia guanyat res fins a les hores, i sa sorpresa que mos donarem guanyant-mos a noltros per 3-2, molt merescudament. Si be noltros varem comenzar el partit guanyant el primer i el segon set per un 25-22 i 29-27,el partit era molt igualat fins a les hores, despres sabiem que Canaries havia guanyat per 3 a 1 a s´Algar, i que aquest resultat mos classificava per ses semis , independentment del nostro resultat, per que es, produia un triple empat a una victoria i per el Set averatge mos colocava segones de grup. Aixi i tot les nostros el varem intentar pero la bona defensa i un millor remat de les nines del Sant Cugat va fer que mos guanyasin.
Avui jugam les semis a les 20. 30 hora local contra el Cecell de Lleida, canviam de pabelló i jugarem al Centro insular de deportes que esta vora la mar, intentarem restrasmitir un altra cop el partit i pensam que tendrem més cobertura, i es per ventura que arribarà més bé la senyal. Esperant que mos animeu i que pogueu veure el partit mos despedim. Visca Mallorca i Visca Artà.