sábado, 30 de mayo de 2009

Duplicat Artà- 9è lloc

Aquesta horabaixa a les 20,30 hores, Duplicat Artà jugava el seu darrer partit d´aquest campionat contra les nines de Guetxo i que s´ha imposat per un 3 a 1.

Les nines del Guetxo, son un equip qué es molt lluitador i fort en defensa , sobretot de la seva libero que el axeicava tot, no bastava amb un remat per fer el punt, però en contra tenien que el seu atac era més fluixet.

El partir havia começat bé per les nostres jugadores que ben aviat havien guanyat 2 set, però el guetxo ha reaccionat i ha guanyat el tercer.

El quart set ha estat bastant igualat, com els altres tres però el final ha caigut a favor nostro.Aixi amb aquest resultat, Duplicat Artà ha aconseguit el 9è lloc en el campionat d´Espanya.