sábado, 30 de mayo de 2009

Adéu a semis







Ahir matí i capvespre les artanenques disputaven dos dels partits més importants d'aquest campionat: contra els dos representats d'Astúries, i en els quals es jugaven una plaça a semifinals.



Ho sabien, per això començaren el partit del matí contra La Calzada molt centrades i jugant amb un nivell i intensitat immensa, cosa que les va permetre arribar igualats fins quasi el punt 20, però a partir d'aqui, les asturianes saberen jugar millor els darrers punt i fer-se amb el set.



A partir d'aqui, va ser un monòleg d'encerts de les d'Astúries i d'errades artanenques, que no estaren gens encertades en la recepció i altres aspectes vitals del joc.



El tercer set va seguir el model del segon, amb unes asturianes molt més centrades que no les d'Artà que va fer que el partit s'acabàs allà, deixant a les artanenques només amb les opcions de quedar del 5 al 12.



El capvespre, després d'un 3-0 al matí, intentaren sortir més centrades i marcar el ritme del partit, per poder lluitar pel 5è lloc. Semblava anar bastant bé, ja que es poguer anar devant quasi tot el set, arribant als darrers punts amb un 24-21 favorable per les d'Artà. Per mala sort, i per un seguit d'equivocacions i errades de les jugadores balears, el set va acabar 30-32 per les asturianes, enviant definitivament a les d'Artà a lluitar pels llocs del 9 al 12.



El segon set va ser molt semblant als del partit del matí, però amb una mica més de bon joc per part de les artanenques; i el tercer fou un monòleg absolut asturià, ja que deixà a les d'Artà a 8 punts, cometent unes 20 errades.



Amb aquests dos resultats, només els quedava lluitar pel 9è lloc, partit que han disputat avui matí contra Haro (La Rioja) i que han resolt per un 3-0, amb bastanta superioritat els dos primers, i molt més ajustat el darrer.



D'aquesta manera es jugaran el 9è i 10è lloc avui horabaixa contra Getxo (Euskadi).



En saber el resultat d'aquest darrer partit, informarem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario